06 - 5777 5517
Google Review Widget

Betaalmethoden

De betaalmethoden op onze website worden hieronder weergegeven. Alle prijzen vermeld op de site zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voordat de bestelling definitief wordt afgerond zijn alle kosten duidelijk zichtbaar. U heeft bij ons de keuze om te betalen via iDeal (binnen Nederland) of middels een bank-overschrijving (ook internationaal).

Ideal

iDeal is het meest populaire internet betaalmethode van Nederland. U betaalt zoals u een overboeking maakt vanaf u eigen internetbankrekening. Een iDeal betaling is gratis voor u, wij nemen de bankkosten voor onze rekening. Voor een gebruiksaanwijzing over ideal klikt u hier.

Overschrijving

U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer: NL03KNAB0764695665 ten name van Groenbedekking. In dit geval gaan wij pas over tot de verwerking van uw bestelling zodra de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer een werkdag voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de website vermeld staan. Wel dient u uw naam en eventueel bestellingsnummer aan te geven bij uw betaling of door het sturen van een email ovv uw naam en/of bestellingsnummer.

IBAN nr. = NL03KNAB0764695665