06 - 5777 5517

Over ons

Groenbedekking levert sinds 2009 kwaliteitsproducten aan de Benelux

Deze producten worden in Nederland gegroeid welke gebruikt worden voor duurzame groendak en bodembedekking oplossingen. Groenbedekking is gestart vanuit de gedachte dat de kwaliteiten van Sedum versterkt kunnen worden door innovaties op het gebied van materiaal en product. Sedummatten met de juiste onderlagen (drainage en substraat) is een eenvoudige, goedkope, onderhoudsarme en duurzame manier om een “vlak” groen te krijgen. Dat “vlak” kan een dak (dakbegroeiing) zijn maar ook natuurlijk een stuk land (bodembedekking). Nog elke week horen wij nieuwe toepassingsmogelijkheden van onze klanten.

WAAROM KIEST U VOOR ONS?.

01. GOEDKOOP

Wij hebben geen winkel(s), wij leveren alleen via internet. Hierdoor hebben wij geen hoge kosten wat ervoor zorgt dat de prijs laag blijft. Bovendien geven we onze klanten bij bestellingen boven de 16 m2 (van welke type vegetatiemat dan ook) een fikse korting!

02. KWALITEITSPRODUCTEN

Al onze producten worden in Nederland gegroeid en gemaakt conform FLL richtlijnen.

03. SNELLE LEVERTIJDEN

Bezorging al binnen 3 werkdagen. Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling te laten bezorgen zullen daarvoor bezorgkosten verrekend worden in de webshop. Mocht u speciale instructies voor uw bestelling hebben kunt u dit melden bij ‘notitie’. Na de bestelling krijgt u van ons een bevestiging met daarin de details van uw bestelling.

ONZE MISSIE

Onze primaire focus is de levering van deze producten, wij leggen zelf niks aan. Daarom bestaat ons klantenbestand voornamelijk uit doe-het-zelfers en hobbyisten en dat drukt natuurlijk ook de kosten voor zulke projecten. Het leggen van een groendaksysteem of bodembedekking is veel makkelijker dan u denkt. Het systeem bestaat uit een paar simpele lagen.

Groenbedekking
Onafhankelijk geverifieerd
4.66 waardering (593 beoordelingen)